Hiidenkivi

 

Hiidenkivi

Hiidenkivi 534 C (109 m2) on valmistunut vuonna 2002. Se sijaitsee aivan rannalla omassa rauhassa niemen itäipuolella, jolloin aamuaurinko paistaa järveltä päin. Kivitasku ja Hiidenkivi ovat vierekkäiset mökit,välimatkaa mökeillä on n.250m. Ranta on lapsiystävällinen hiekkaranta. Hyvät vaellus, marjastus- ja sienestys-, sekä kalastusmahdollisuudet. Lattialämmitteisessä alakerrassa tupakeittiö, jossa varaava takka, eteinen, mh, pukuhuone, wc, ph, puulämmitteinen sauna ja terassi. Yläkerrassa aula, mh ja parveke. Koneellinen ilmanvaihto.

Varustus

vauvansänky, syöttötuoli, keija, 42" Led Smart Tv (HDMI, USB), DVD/Bluray soitin, langaton internet (WiFi)satelliitti, radio ja CD-soitin, jääkaappipakastin, sähköhella ja mikroaaltouuni, astianpesu- ja pyykinpesukone, vaatteiden kuivauskaappi, kahvi- ja vedenkeitin, hiustenkuivaaja, sähkövatkain, leivänpaahdin, vohvelirauta, siivous- ja silitysvälineet, astiat ja vuodevaatteet 8:lle hengelle, kaasugrilli (kaasu sis. vuokraan), autokatos/puuliiteri(polttopuut sis. vuokraan), nuotiopaikka, laituri ja vene rannassa, verkko, katiska ja ongintavälineitä, kalastusluvat em. välineille. Huom! Viehekalastusta varten tarvitaan henk.kohtainen lupa. Voimme ostaa sen asiakkaalle pyynnöstä.

Lomamökin käyttö

Omistaja luovuttaa avaimet asiakkaalle tilalla tulopäivänä klo 16.00, tai myöhemmin sovittuna aikana. Mikäli tuloaika poikkeaa sovitusta ajasta, on suotavaa ilmoittaa mökin vuokraajalle arvioidun tuloaika. Tultaessa ja lähdettäessä on mökin oltava kalusteineen ja varusteineen samassa kunnossa. Ellei muuta ole sovittu, asiakas tuo omat liinavaatteet ja pyyheliinat sekä vastaa siivouksesta loma-aikana ja loman lopuksi. Mikäli mökin omistaja joutuu siivoamaan mökin, hänellä on oikeus periä hinnaston mukainen loppusiivousmaksu. Mökit ovat savuttomia. Lemmikkieläimet ovat sallittuja. Vuokralainen on velvollinen korvaamaan lomakohteelle ja sen irtaimistolle aiheuttamansa ja/tai lemmikkieläimen aiheuttamat vahingot. Avotulen teko on sallittu ainoastaan sille osoitetulle nuotiopaikalla paitsi metsäpalovaroituksen aikana kokonaan kielletty. Loman päätyttyä avainten luovutus klo 12.00 mennessä tulopäivänä sovitulla tavalla.

Mökin varaaminen

Asiakas voi tehdä varauksen sähköpostilla tai puhelimitse. Asiakkaalle lähetetään ennakko- ja loppumaksusta lasku, josta ilmenee varausnumero, vuokrauskohde, -aika ja mahdolliset välinevuokrat. Alustava varaus vahvistuu maksamalla ennakkomaksun 35% kokonaishinnasta eräpäivään mennessä. Laskuun liittyvät huomautukset kirjallisena 7 vrk:n sisällä laskun päiväyksestä. Varausnumerolla vahvistetun varaustilanteen voi katsoa varauskalenterista pienellä viiveellä.